Teresona XXI

C. Argenters, 4 | 08500 Vic
T 93 886 00 28 | info@calateresona.com | calateresona.com
Facebook

Info

Ca la Teresona, un dels comerços més antics de Vic, va ser la pionera a obrir un restaurant just a sobre la botiga. En aquest nou espai s’hi pot anar a fer qualsevol dels àpats del dia; esmorzar els dissabtes, dinar i sopar.

El nou espai s’anomena TRESONA XXI i combina els conceptes clàssic i modern. La decoració apunta en aquest sentit; una porta antiga ens dóna la benvinguda a un espai amb decorat minimalista, però amb petits detalls clàssics, com una lletera de pagès de les de sempre o una bota de vi, per recordar tots els anys d’història del centenari comerç.

La carta del restaurant, com no podia ser d’altra manera, ofereix diferents tipus de carns, amanides, carpaccios, formatges, embotits elaborats a la mateixa xarcuteria i ibèrics, entre d’altres productes de la nostra cuina mediterrània.

També pots venir a degustar formatges i embotits i acompanyar-los amb una bona ampolla de vi a escollir de la bodega. Amb el restaurant es tanca una cadena de producció pròpia dins del mateix edifici. Tres espais diferents en un: elaboració, venta i degustació.