Exterior del Restaurant Fonda Sala - OsonaCuina
Fonda Sala

Plaça Major, 17 | 08516 Olost
T 93 888 01 06 | info@fondasala.com | fondasala.com
Facebook

Info

La Fonda Sala és un establiment familiar al bell mig del poble d’Olost, al Lluçanès, una zona tranquil·la i boscosa, de tradicions agrícoles i ramaderes.

La cuina de mercat que es proposa és una cuina variada, aprofitant el producte que la nostra terra més pròxima ens ofereix, i com molt bé diu en Toni, el xef, “la nostra cuina es basa essencialment en el producte del mercat i de l’entorn immediat, defugint sempre de la sofisticació excessiva sense, però, rebutjar la inventiva ni la subtilesa del tractament concret per cada plat”.

Cada temporada es procura oferir els plats més propers al producte del moment amb jornades gastronòmiques especialment dedicades a la degustació de plats especials, que amb la muntanya i el bosc del nostre entorn, són els que conformen amb més personalitat la cuina local. La Fonda ofereix els serveis que li donen nom a la fonda, com és el menú diari, basat en una cuina casolana i un ambient familiar, amb un servei d’habitacions on poder descansar i gaudir de la tranquil·litat que un poble com Olost pot proporcionar.

Restaurant Fonda Sala - OsonaCuina
Bodega del Restaurant Fonda Sala - OsonaCuina
Plat del Restaurant Fonda Sala - OsonaCuina