Menjador Torres Petit - OsonaCuina
Torres Petit

C. Sant Joan, 40 | 08560 Manlleu
T 93 850 61 88 | torrespetit@torrespetit.com | torrespetit.com
Twitter | Facebook

Info
El Torres Petit és un model de negoci familiar en la més pura tradició catalana. Al 1910 fou una fonda, i a l’any 1986 va néixer el restaurant de la mà dels dos germans Molera. Catorze anys després la cuina s’ha fet gran i el Torres, petit. La remodelació del local és un exemple de sintonia amb els canvis de temps, així com el gust exquisit dels seus artífexs.

El menjador principal ha adquirit aires càlids i clàssics, és agradable i acollidor, elegant i còmode. És detallista l’ornamentació de les taules i artístic el to de l’ambient. El nou menjador fa funcions de saló privat. A dalt, aprofitant l’ampliació, grups i especialment empreses disposen d’espais idonis com a complement d’activitat. El celler ha esdevingut un espai vital.

La cuina manté arrels tradicionals, tractades amb talent d’autor, de cuiner d’alta professió. La premissa és el producte i un ingredient cabdal n’és l’estacionalitat. La carta és curta i equilibrada, on els plats tenen gran personalitat. Al Torres Petit el menjar és d’alt nivell amb el confort de casa.

Twitter