Exposició de vins del Restaurant DO Vic - OsonaCuina
D.O.Vic

C. Sant Miquel dels Sants, 16 | 08500 Vic
T 93 883 23 96 | tcruells@hotmail.com | restaurant-do-vic.cat
Facebook

Info

Pots trobar el restaurant D.O.VIC enmig de carrers oblidats per la majoria de visitants, situat al cor de la capital d’Osona.

Un restaurant amb caràcter jove que no deixa de banda la cuina de tota la vida i que ara té un nou objectiu: acostar-te al món del vi. Al capdavant d’aquest projecte hi ha la parella formada per Núria Febrer i Toni Cruells, que després de llargues experiències en diferents restaurants i ciutats del món, on van enriquir-se professionalment, van decidir obrir el seu propi restaurant.

Volem fer-te descobrir i gaudir d’aquest fantàstic producte, oferint-te una carta equilibrada, menús amb maridatge de vins, cursets, xerrades, conferències… Tot acompanyat del consell, sempre i quan el desitgis, de la nostra sumeller. A aquesta nova il·lusió hi hem de sumar la bona cuina ja coneguda, amb el menú diari d’excel·lent qualitat, ben equilibrat i preu just. També un menú de temporada i una carta que realitzem respectant el producte, la manipulació, la cocció i la presentació.

Restaurant DO Vic - OsonaCuina
Exposició de vins del Restaurant DO Vic - OsonaCuina
Postres del Restaurant DO Vic - OsonaCuina
Plat del Restaurant DO Vic - OsonaCuina