Català | Castellano

Restaurants

Foto Ca la Manyana

Restaurant Ca la Manyana

Av. Verge de Montserrat, 38. Sant Julià de Vilatorta (08504) Tel.: 93 812 24 94 Fax: 93 888 70 04 info@calamanyana www.calamanyana.com

Ca la Manyana és el nom d’una antiga casa de Sant Julià de Vilatorta, documentada des del 1500. Actualment és una construcció senyorial de dues plantes, amb les façanes decorades amb esplèndids esgrafiats modernistes. Des de 1905, la família Menció regenta aquest hostal - restaurant, un dels més coneguts i apreciats de la comarca d’Osona.

Conserva tot el caliu i l’encant de les antigues fondes de poble catalanes. Confort, tranquil·litat i familiaritat són les sensacions que hom respira només travessar el llindar de la porta i que fan que de seguida els hostes se sentint “com a casa”. La cura pels detalls i el tracte familiar configuren un estil d’entendre i practicar l’hostaleria molt de casa nostra.

Ca la Manyana ofereix un ventall gastronòmic amb caràcter propi, treballant la cuina tradicional catalana de mercat amb innovació, estil i creativitat. Aquest restaurant de prestigi entre tots els gourmets, es troba en mans de Silvino, l’autor dels plats variats i saborosos, d’arrels clàssiques i caràcter propi. Mariona Isern és mestressa dels llocs i la seva germana Núria exerceix de cap de sala. Formen un bon equip, bàsicament de gent jove i il·lusionada que transmet aire fresc i professional.

Serveis

  • Descans setmanal: dilluns tot el dia i diumenge nit
  • Serveis: Banquets
  • Preu mitjà carta: 35-45€
  • Menús: 38€ + iva

Localització

Accés per la C-17 fins C-25.

C-25. (eix Transversal): Girona-Vic-Lleida i agafar la sortida 187: Calldetenes, Folgueroles, Sant Julià de Vilatorta, Vilanova de Sau (accés al Pantà de Sau).

C-153, des de la Garrotxa (Girona).

Situat a 68 km de Barcelona, 65 km de Girona, 49 km de Manresa i 39 km de Ripoll.

Transports públics: Renfe Rodalies (Barcelona-Puigcerdà). Bus Sagalés (Barcelona i Girona-Manresa).

Google Maps